Plötsligt händer det

Det har varit fantastiska dagar hos mig. Solen har färgat himlen i rosa, blå och gula nyanser och den vita gnistrande naturen är en smärtsamt vacker tavla att befinna sig i. Jag har gråtit i bilen. Jag har haft svårt att andas av den skönhet som jag promenerat i med sällskap av två ystra hundar. Trädens grenar har varit beströdda av diamanter av vatten. Jag har njutit ohämmat!

Jag skriver detta i perfekt. I morse var det så här vackert och nu har himlen i stället blivit helt grå. Vinterdassigt grå och kall. Det är så få dagar som vinterns skönhet visar sig. Det är nästan som att det är borta redan när jag tittar på det. Hur var det med det där ”carpe diemandet”? 😉

Njut av mina bilder från i morse klockan 8.55. Vansinnigt tjusigt om jag får säga det själv.

20160120_085124
Vilken palett av färger!
20160120_085118
Morgonens första strålar som träffar trätopparna.
20160120_085106
Dessa träd fångade min uppmärksamhet. Jag kände mig tvungen att stanna bilen och fota. Den känslan, ni vet.
20160120_085053
I ryggen hade jag soluppgången.

 

 


16 reaktioner på ”Plötsligt händer det

 1. Det är sådana morgnar som gör att man får lite extra energi och blir lycklig. Härligt! Nu ångrar jag att jag inte gav mig ut i morse jag också för här var det också vackert. Jag njuter av dina bilder istället då.

 2. Åh så underbart! För mig resulterade en sådan morgonupplevelse för några år sedan i en novell som både tog mig in på författarskolan och sedan vann pris i en skrivartävling. Naturen är mäktig.

 3. Underbara vinterbilder. Gillar de bulliga, frostiga träden och alla mjuka färgskiftningar. En verkligt hänförande känsla när det är så otroligt vackert omkring en och man har svårt att till fullo ta in det.

  1. Hej och välkommen Ulla Maria!
   Det är precis som du säger. Svårt att förstå att man befinner sig mitt i detta fantastiska. Det är lätt att tro på Gud såna dagar! 😉
   Ha en fin torsdag och hoppas att du har det vintervackert där du är också.
   Kram!

 4. Underbar bilder. Tycker särskilt om de två mitt i. De där fantastiska pärl dagar när solen har precis gått upp i fjällen. Frun och jag bodde 10 år i Norrland och hjärtat min flyger tillbacka dit när jag läser och tittar på dit inlägget. Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s