Intet är som väntans tider

Jag har haft en bra helg. Tid med maken, mat med svägerskan på lördagskvällen och söndagsmat hos föräldrarna med äldsta dotter och fästman. Sovmorgon, goda frukostar och massa kaffe. Ledigt och härligt. Precis som en helg ska vara.

Jag har skrivit ett kapitel till på min tänkta uppföljare till den första boken om Saga & Simon. Det känns bra. Jag tycker att den blir bättre än ettan. Mer genomtänkt. Det är inte så konstigt. Ettan kom till i ett omklädningsrum under en racka onsdagar som jag tillbringade i ett omklädningsrum. (Det här har jag nog skrivit om tidigare känns det som.) Tvåan kommer till liv först efter att jag tänkt ut vad den ska handla om. Spännande att göra på olika sätt. Vilket som blir bäst får framtiden utvisa.

Jag har också haft kontakt med min illustratör som just nu bosatt sig i annat land, i en stad med en stor klocka som har ett pojknamn. 🙂 Tänk vad bra att vi lever på 2000-talet! Med mail skickar vi tankar och skisser och funderar över vår blivande bok. Det är så roligt och spännande och just nu längtar jag efter hennes skisser. Jag vill se mina karaktärer hoppa omkring!

kids-1099709_1280
Detta är inte bilder från boken – bara underbara barn! 😀

Imorgon är det måndag och en ny arbetsvecka väntar. Från och med nu jobbar jag halvtid och vill så gärna orka både det och allt annat i livet. Håll tummarna!

 

Kram! ❤

 


5 reaktioner på ”Intet är som väntans tider

  1. Tjohoo, jag håller alla tummar jag har, och lovar hoppande bilder så småningom! Manuset går inte att motstå och jag går just nu runt med en massa illustrationer snurrande i huvudet dagarna i ända, älskar det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s