Mellanperiod mitt i livet – Det är mycket som är bra

Jag fyller 45 om ett par veckor. Jag har börjat klättra uppåt vad gäller arbetstid och kämpar med att komma igen både fysiskt och psykiskt efter sjukskrivningen. Vissa dagar är det fruktansvärt tungt och andra dagar skiner solen både på in- och utsidan.

”Det är mycket som är bra.”
Så sa en klok person som lever som missbrukare i Örebro. Vardagen är mycket tuff för honom och dessutom har han en rejält nedsatt lungfunktion. Ändå finns det mycket som är bra i hans liv. Jag skakades om av hans ord. Så kloka och insiktsfulla, så livsbejakande och positiva.

Jag vill också leva efter den devisen. Det är mycket som är bra.

Igår kväll fick jag en färdig illustration på mailen från Anna. En blodsugande vampyrmygga. Så fruktansvärt läcker! När jag vaknade idag så var en av de första sakerna jag tänkte på denna fina bild och vår kommande fina bok. Om inte det är mycket bra så vet inte jag.

Jag har fått in kommentarer från en testläsare och väntar in ytterligare från en duktig läsare. Hittills bara positiva omdömen och det är också mycket bra.

Trots sjukdomar som härjar i huset så finns det en grundstämning som andas kärlek och ömhet. Respekt och humor i en fin blandning, kramar och närhet. Vi lever nära varandra och det är sannerligen mycket bra.

Nu hoppas vi att snor och onda halsar flyger sin kos så att den äldsta kan gå sin moppekortkurs och den yngre åka på ett efterlängtat läger.

För övrigt väntar en helg med goda vänner på middag på lördag och sedan en veckas ledighet.

Det är mycket som är bra!

20140728_190405

 


7 reaktioner på ”Mellanperiod mitt i livet – Det är mycket som är bra

  1. Ja, det gäller att hela tiden tänka på det positiva och det som är bra i livet. Lycka till med boken och livet.
    Kram Kim ❤

    1. Stor kram tillbaks till dig Kim! Du lär mig att njuta av mitt paradis varje dag, tack vare dina inlägg och syn på livet. Sociala medier har en mycket positiv inverkan ibland! 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s