Supertrevlig boksignering och stora planer i maj

Egentligen skulle jag kunna fortsätta på samma linje som förra inlägget. Skrivande människors behov.

Idag var jag på en boksignering mitt i bokrea-tider. ”Min” boklåda Ugglan i Kumla bjöd som vanligt på möten med trevliga människor, både tjejerna som jobbar där och alla glada kunder som tittade in. Fem exemplar hittade ut till nya läsare. Jättekul! Det finns inga garantier för att någon ska bli såld, så jag är nöjd.

Det som var extra kul var att en följare från instagram passade på att titta in och köpa en signerad bok. Det var ett jätteroligt möte. Sonen Felix, åtta år, är författaraspirant och håller just nu på att skriva en spökhistoria om ett spökhus och en gammal bok. Så mysig liten kille! En signerad bok och dessutom fotograferade tillsammans, gjorde i alla fall min dag. Jag kan vänja mig vid sådant, det kan jag. 🙂

21 maj kommer Örebro att stoltsera med ett bokbord med örebroförfattare. Hittills är vi sex hugade författare som kommer att delta. Mer info kommer när allt är klart. Riktigt roligt att det faktiskt verkar bli av. Tills dess har min tredje bok kommit också. Kan det bli bättre?

Nu är det dags att steka kött och duka bord. Trevlig lördagkväll på er!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s