Hur går det då, undrar du kanske?

Med vadå? Jo, jag berättade för några veckor sedan att jag hade haft en träff med en PT. Jodå, fint ska´re va´! Kul och intressant var det också. Men. Det har inte blivit vad det kunde ha blivit om man säger så. PT: n är sur. Eller nåt. Vi struntar i detaljerna, men han är liksom inte med i leken längre. Och det beror inte på mig.

Så jag (och maken förstås) får stå på våra egna vingliga ben. Lite klokare och några livsavgörande beslut senare, så är vi ändå på banan. Men det går S Å  L Å N G S A M T . . . Jag är en ganska rastlös person (när det gäller vissa saker) som vill att det ska gå snabbt framåt. Resultat. Så utan expertens hjälp så går det inte lika bra, så är det. Men det betyder inte att jag har gett upp, nejdå. I stället får jag ta tag i träning och kosten igen, och igen och igen. Och inte ge upp. Och kanske inte dricka vin och mumsa choklad i samma utsträckning på helgerna. 🙂

Egentligen går det bra.
Men för långsamt.
Så nu kör vi så det ryker igen!
Framåt marsch!
På´t gen!

bodybuilder-646482_1920


2 reaktioner på ”Hur går det då, undrar du kanske?

    1. Det är så härligt att det blir ljusare och varmare. Livsandarna vaknar till liv. 🙂 Och med boksläpp om några veckor känns det extra bra.
      Kram och tack för pepp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s