Och snart blir det ännu bättre

Söndag. En skön dag. En hemmadag. Efter en späckad helg behöver jag verkligen det. I fredags var det arbete, handling och en personalfest på kvällen. Trevligt att träffa arbetskamraterna på ett mer avslappnat sätt. Yngste sonen hade fyra vänner som övernattade. Roligt och härligt med vänskap!
I går hade jag min försenade födelsedagslunch för förädlar, svärföräldrar och barnen. Mysigt, gott och precis som det ska vara. Dottern och fästman stannade på kvällsmat och mellohäng. En kväll med många skratt och mysig samvaro.

Så idag behöver jag en lugn hemmadag. Ladda de andra batterierna, de som behöver lugn och ro, tystnad och ett annat tempo. Tid för återhämtning. Sedan väntar en arbetsvecka följd av påsklov. Bara det känns ljust! Mer tid för allt jag behöver. Vila, skriva, träna, umgås. Allt för att må bättre och orka mer. As simple as that. Men ändå så svårt vissa dagar.

Jag känner att min träning kommit på avvägar och det är inte bra. Jag har ändå hållit igång med promenader några gånger i veckan och det ska jag vara nöjd med. Jag hade tänkt att gå in i andra andningen, så att säga, men det får vänta. Det kommer. Jag tror allt blir lättare när ljuset och värmen kommer. Tänk när naturen bjuder på dessa underverk! ❤

Jag väntar också med stor spänning på Annas sista skisser till boken. Min magkänsla är att det kommer bli en så cool bok! Oemotståndligt charmiga bilder och hyfsat kul handling. 😉 Alltså, denna bok! Jag längtar efter att få publicera illustrationer här på bloggen, så att ni förstår hur bra detta är. Snart! 😀

Ha en fin söndag och fyll den med det innehåll du behöver. Glöm inte vila. Det är då det händer!

 


2 reaktioner på ”Och snart blir det ännu bättre

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s