Datorn är tillbaka och ordningen är återställd

Jag tycker att det är konstigt att jag saknade datorn så mycket. Jag har en annan dator och en smartphone som är som en dator. Well. Min mac är min mac. Lite så.

Huvudet har bjudit på tankar om böcker som skulle behöva skrivas. Lättlästa böcker. Böcker för nybörjarläsaren. Fler böcker pockar på och jag kommer nog att behöva sitta ner och försöka få ner dem i hårddisken snart. Vi får se.

För övrigt brakar veckorna iväg och det är en hel del kul att se fram emot. Förutom att min bok ska hitta hem till mig inom kort, så är det en del annat kul som händer framöver. Store sonen ska åka på konfa-läger och konfirmeras strax därefter. Jag ska åka på spa-dagar med mina väninnor. Yngste sonen ska åka till Liseberg på skolresa. Dotterns hund ska börja på hunddagis. Lite så.

Jag har ett datum som känns viktigt för omvärlden. 🙂 Den 21 maj mellan klockan 11 och 16 kommer det att finnas ett bokbord i Hållstugan i Örebro, där jag ska samla örebroförfattare och illustratörer (med omnejd) för att träffas och sälja böcker. Tio kronor per såld bok ska samlas in till missbrukare och hemlösa på Ria Dorkas i Örebro. Det kommer bli fett kul som barnen säger. Jag återkommer med info om vilka författare som kommer att delta. Var så säker. Marknadsföring äger (som barnen säger).

Så en hel del skoj på agendan framöver. Fyll på med några boksigneringar och andra bokrelaterade event som en bokrelease för Petra Sandberg Rolstenssons På andra sidan växer gräset till exempel. Det ska bli kul.

För övrigt sov jag en stund i solen idag och jag kan väl säga att det var skönt. Snart kommer naturen att bjuda på ännu mer blommor. Längtar verkligen!


6 reaktioner på ”Datorn är tillbaka och ordningen är återställd

  1. Det där att saknar en dator – det är konstig kanske, men jag förstår dig helt och hållet. Vilken redskap! Min första dator köpte jag i 1990 och behöll min skrivmaskin ifall jag skulle behöver det. Men aldrig mera.

    Fin blombilder förresten.

  2. Härligt att ha mycket på gång. Njut av stunden och alla tillfällena.

    Härliga foton 🙂 Nu är det vår!!!

    Kram Kim

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s