Mitt bidrag till novellantologin Över en vinterfika samt en hel del sommarplaner

Nu har jag redigerat min novell och skickat den till Aritons förlag. Jag känner verkligen för mitt bidrag. Förstås. Den handlar om min livsförändring. Så om du är nyfiken på vad den handlar om så håller vi tummarna för att den blir uttagen. Jag har en stark magkänsla att den kommer med. Det får jag skriva. Det är min blogg.

För övrigt planeras det för fullt inför Bokbordet som ska gå av stapeln 21 maj här i Örebro. Jag ska skriva en kort presentation av mig själv som ska finnas tillsammans med övriga deltagare på annonser och reklamblad som vi ska se till att sprida när allt är klart. Så himla kul det ska bli! Jag känner mig taggad inför maj månad. Mycket står redan i almanackan så det kommer krävas en del planering för att det inte ska bli stressigt. Det är viktigt att få tid till återhämtning när det är mycket på gång.

Något annat som fått utrymme är semesterplaner. Både för denna sommar och inför sommaren 2017. Det känns så roligt att planera eftersom det ligger utanför familjens ”comfortzone”. I år är stuga på Öland redan bokad och betald, så det känns extra mysigt att se fram emot. Elva sköna dagar på min favoritplats – norra Öland. (Bilden är tagen en ljummen sommarkväll i Byxelkrok 2014.) Det kommer att bli underbart. Som vanligt. ❤

Hoppas att du haft en fin helg och kanske kunnat njuta av vårsolen då och då. Det har varit hemskt kallt här i Närke och minusgrader väntas till natten. Det är som om solen leker kurragömma, för när den visar sig värmer den verkligen. Jag tjatar om detta, men jag längtar så fruktansvärt efter värmen. Att kunna klä sig i tunnare kläder, linne och kjol och sandaler.

20140728_202726


2 reaktioner på ”Mitt bidrag till novellantologin Över en vinterfika samt en hel del sommarplaner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s