Bråda tider – maj – en fullproppad månad

Hej på er blogg-vänner!

I veckan kom så min efterlängtade bok Saga & Simon – Hundlängtan och utomjordingar. Glädje, glädje och åter glädje! Den är så himmelskt fin! 978-91-7577-382-7

Jag har redan sålt några ex och fått okej från en tidning angående att skicka ett recensionsex, så nu har boken börjat att hitta sina vägar ut till läsarna. BTJ gav tyvärr boken en ljummen recension, så jag får jobba extra hårt med marknadsföringen. Jag tror stenhårt på boken!

Framöver kommer bokarbetet fortgå parallellt med allt annat som ska hända i maj. Jag har tidigare redovisat för saker som står i kalendern och denna vecka kör det igång ordentligt. Roliga saker tar också energi så jag behöver verkligen hitta stunder för återhämtning. Jag börjar också arbeta 75 % om en vecka och det kommer att kräva sitt. Kanske får jag helt enkelt vänta med att boka in signeringar och annat tills i juni. Jag har ju ändå bokbordet den 21 maj att jobba med, så det känns bara klokt att sprida ut det.

Jag känner att jag är mer målmedveten denna gång. Det finns egentligen inga hinder. Det är bara att tuta och köra! Jag har inget att skämmas för. Jag har en jättefin bok som jag vill sprida vetskap om. I kärlek och krig är allt tillåtet. Så även när man ska kränga böcker. 😉 Skämt åsido, jag känner verkligen en stor skillnad i självförtroende när det gäller detta att sälja in min bok. Vad sjutton har jag att förlora? Ingenting! Det är en skön känsla. Jag vet bokens värde och jag vet att jag är dess främsta förespråkare, så jag kan faktiskt bara köra på. Och jag gillar ju den biten. Maila och ringa och berätta vad jag har som de bara inte får missa. 🙂

Hoppas din maj blir lugnare än min. Jag vill försöka njuta av blomprakt och soliga kaffestunder mitt i allt annat. Med en ökad medvetenhet så ska det gå.

KRAM! ❤

 

 

 


2 reaktioner på ”Bråda tider – maj – en fullproppad månad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s