Dunderförkylning, läsning och nya tag

Vilken värme dessa dagar har bjudit på! Spa-resan till Falkenberg Strandbad kunde inte ha ackompanjerats av bättre väder. Promenader på stranden, bikinihäng, fantastisk mat och behandlingar som gjorde hela kroppen mjuk och väldoftande. Oj, säger jag bara! DOmslag plano 4 QXPet känns fint att tänka på att vi åker om ett år igen, tjejerna och jag. Var det bär iväg då vet vi inte än, men Falkenberg går att komma tillbaka till någon gång, den saken är säker.
Det tråkiga var att jag blev sjuk. Genomförkyld. Hoppas det värsta har varit nu så att jag snabbt frisknar till. Gårdagen var stillsam och placerad i en solstol i halvskuggan läste jag ut Åsa Hellbergs Sonjas sista vilja. Jag gillade den jättemycket och ska låna Sonjas hemlighet så fort jag för möjlighet. Det var det bästa med förkylningen – att jag verkligen tog mig tid att läsa. Det har inte varit så mycket av den varan på sistone. Känns
bra att jag kommit igång igen.

Mitt eget skrivande har däremot tagit en paus. Jag skrev en novell till Aritons tävling och sedan har det varit dött. Däremot tänker jag en hel del på saker som jag skulle kunna skriva. Fragment och meningar, inget sammanhängande. Funderar på att bara sätta mig vid datorn och se vad som kommer ut. Kunde bli ett spännande experiment om inte annat.

Så fort allt blir som vanligt igen så ska jag komma igång med marknadsföringen av Saga & Simon. Skulle vara så kul och inspirerande att få höra från någon läsare snart. Gärna ett barn. 🙂

Nu är köttet på grillen och ölen i frysen (!) så snart blir det mat med nästan hela skaran samlad. Äldste sonen har i alla fall svensk mark under sig nu och beräknas hem till natten.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s