Värdefulla tips till dig som vill bli författare

Min vän och skrivarkollega Anna Hellqvist har en blogg där hon bland annat lägger ut värdefulla tips för dig som är intresserad av sociala medier och dess användningsområden om du vill nå ut med din profil. Samtidigt har hon mycket kunskap om skrivkonsten och vilka redskap du behöver för att lyckas med ditt skrivande. Du kanske är en aspirerande författare? Eller kanske bara vill förbättra din skrivteknik? Kanske är du helt novis och behöver en kickstart?

Anna Hellqvist 12H17172

I så fall har Anna precis rätt verktyg för dig och din skrivutveckling. Sedan tre veckor tillbaka har hon en youtube-serie där hon delar med sig av enkla skrivövningar, under taggen #100skrivutmaningar. Följ hennes kanal eller klicka in dig på de avsnitt du känner dig mest nyfiken på, valet står dig fritt. Mitt tips är att du prenumererar så att du inte missar något.

Anna Hellqvists blogg hittar du här.

Nedan följer denna veckas skrivutmaning som handlar om att bygga en karaktär. Titta och låt dig inspireras!

 


2 reaktioner på ”Värdefulla tips till dig som vill bli författare

  1. Ett tips för att inte missa några filmer är att prenumerera på min youtubekanal http://www.youtube.se/annahellqvist Prenumerera gör du genom att klicka på den lilla röda knappen ”prenumerera” som både finns på huvudsidan men också under varje film.
    Gå gärna in direkt på spellistan https://www.youtube.com/playlist?list=PLZHeBZbRM2M5O2bkKXTGqlKTJzs4Fc4u_ Och se alla filmerna som ligger där nu. På måndag kommer en ny utmaning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s