Organisera, planera, strukturera

är väl egentligen samma sak, närapå. Men det är precis vad jag behöver göra. Jag tänkte göra någon form av ”aktuellt”, ”evenemang” eller ”på gång” här på bloggen. Kanske som ett fastnålad inlägg. Vad tror ni om det? Om inte annat så blir det ett sätt för mig att hålla ordning på mig själv. Det minskar stress, onödiga pålagor och oro. Jag behöver koncentrera mig på annat än att ha saker i minnet.

Just nu är jag toksugen på att få komma ut med min nya bok ordentligt. Jag tycker att det har varit en sval början, men det kan bero på att jag kanske trodde att folk skulle rusa till mig med öppna plånböcker. 😉 Det kommer att lossna! Men otåligheten är ju mitt andra namn, så …

Förresten kommer jag att gästblogga två fredagar framöver hos Anna Hellqvist. Det fåResan_till_sommaren2_r ni inte missa. Bland annat kommer jag att skriva några saker som gäller bokförlag.

Förresten är det Gamla vänner dag idag. Visste inte du heller det? Passa på att fira denna dag genom att ringa en gammal vän. Min bok Glashjärtat kostar endast 49 kronor till dagens ära. 🙂

Värmen och solen kom och värmde upp min stela kropp, svedde mitt skinn och fyllde på mitt energiförråd. Om det inte hade varit för den där usla förkylningen då. Nästan skönt att luften är lite kylig idag. Dock värmer solen likadant, både ute och i sinnet.

Veckorna rusar mot sommarlov och en ännu ostrukturerad höst. Jag hoppas att jobbplaneringar och författarplaneringar kommer att gå hand i hand. Organisera mina uppdrag, planera och strukturera min tid och inte minst – prioritera. Jag har ett vanligt liv också. Precis som Clark Kent. Lite grann i alla fall. 😀

hero-1132290_1280


5 reaktioner på ”Organisera, planera, strukturera

 1. Tycker om de nya banderollen! (Rätt ord?)

  Har varit förkylld själv – en sommar förkylning är inget rolligt. Hoppas du mår bättre snart.

  Försvinner du in i telefonkiosker för att byta om till – tada! – egenutgivare! (Och var hittar man telefonkiosker nu förtiden?)

  🙂

  1. Några rätt och några fel. 😊
   Header tror jag ”banderollen” kallas. Förkyld och roligt stavas med ett l vardera. Och jag är ingen egenutgivare – varken med eller utan superwomanclothes.
   Jag mår bättre och tekefonkiosker är sällsynta. 😁
   Tack för ditt inlägg.
   Kram!

 2. Åhhh! En telefonkiosk skulle man ha *blink blink*. Jag gillar verkligen den tanken. Men nu var det inte det som din blogg egentligen handlade om idag. Bra idé tycker jag med en flik för sådant som är ”på gång”. Ja du förstår kanske vilket förslag jag röstar på 😉 ”Aktuellt” låter så högtravande och tråkigt, ”Evenemang” begränsar dig att hålla dig till just sådant och inte annat som är ”På gång”. Men, det är din blogg och du som bestämmer så smaka på orden och du, det går alltid att ändra sig om det inte känns bra.
  Ha en toppendag! Själv väntar jag på besök av en liten bebiskille – mormors bästa vän 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s