Intervju med mig på Pias blogg. Och så snack om Martin Widmark igen …

Klicka här så kommer du till intervjun. 🙂

Vad är detta med Martin Widmark hela tiden? Det är inget personligt, jag lovar. Jag har bara åsikter. 😉

Annas bild
Snart står Plymspirean i sin vackra blomning …

Två arbetsdagar kvar innan sommarledigheten startar. Jag ser fram emot en hel del skrivande, för jag är redan igång. Jag har börjat att skriva på min gamla kärleksroman som går under arbetsnamnet Där kärleks föds. Vet inte riktigt var den hör hemma, om det är tantsnusk eller bara en roman som passar Harper Collins. Eller om det kanske är samma sak? 😉
Hur som helst är det så himla kul att återse karaktärerna igen. Jag är så nyfiken på dem, nästan undrar vad de har haft för sig sedan sist. Jag längtar efter att få komplicera deras liv till bristningsgränsen och upptäcka nya sidor hos dem, driva dem till förhastade beslut för att sedan låta dem bli lyckliga igen.
I förrgår under en promenad så kom jag plötsligt på att en sidofigur ska få en mycket mer framträdande roll i berättelsen. Jag kan avslöja att det är en fräck muslimsk kvinna, en bästa vän som har så kloka saker att berätta. Lite så. Jag har storyn klar i stora drag. Nu återstår det att lägga till scener som för berättelsen framåt samtidigt som den fördjupar och problematiserar. Oj, oj, vad skoj!

Vad skriver du?


2 reaktioner på ”Intervju med mig på Pias blogg. Och så snack om Martin Widmark igen …

  1. Jag längtar efter att få sätta mig ner och skriva igen. Det har varit alldeles för mycket kurser, företagande och affärsplan för min del. Ja, affärsplan är det jag skriver just nu och hur kul är det. Nä, jag längtar också efter att få träffa mina karaktärer igen i det manus som ligger och ropar. Blev faktiskt lite inspirerad av din text här så tack för den.
    Så fort affärsplanen är klar ska jag ha en date med Alva, min huvudkaraktär 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s