Mörker, grå dager och nytt ljus

Det blåser hårt utanför mitt fönster och det är kolsvart ute. Jag har det bra inne i värmen.Jag har några dagar kvar på min julledighet. Det är skönt. Jag tillåter mig att göra de där sakerna som sällan blir av i vardagen, jag läser böcker, har sovmorgon, äter smörgåsar och sånt.

Vi firade in det nya året i glada vänners lag, precis så som det ska vara. Jag känner mig rik. Det finns så många möjligheter. Hoppas jag tar vara på dem.

20141231_191848[1]

Jag är nyfiken på det här sprillans nya året. Slås av alla nyårshälsningar på bloggar och fb och känner både förundran och lite prestationsångest. Hur ska det här året bli? Så mycket som ska hända, så mycket som kan hända…

Jag har mitt käraste manus hos ett av De Stora Förlagen. Väntar på besked. Jag kan fortfarande tillåta mig att drömma. Drömma om Bokkontraktet, om vinsten i novelltävlingen och om alla roliga saker jag ska göra när jag får ge ut fler böcker. Det är härligt att drömma. Bitterljuvt. En vän frågade mig vad jag skulle satsa på för slag texter. Barnböcker, vuxenmanus, deckare kanske? Vem är jag som författare? Vad passar mig? Vem vet? Kanske kommer svaren under detta nya fantastiska år. Låt oss hoppas det!

God fortsättning på det nya året!

20141231_160923[1]


4 reaktioner på ”Mörker, grå dager och nytt ljus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s