Kaffe, kläder, regn = mysigt

flame-657153_1280

Jag hade tur som klarade mig från regn på min förmiddagspromenad. Från lunchtid har det strilat mer eller mindre oavbrutet över närkeslätten. Jag hann till tippen med löv och annat jag krattat ihop under soligare dagar. Jag hann även lägga på ett paket på posten. Så det var ju tur. Som sagt.

Nu sitter jag vid köksbordet med stearinljuset tänt bredvid mig, en sprakande brasa ett par meter bort, en kopp urdrucket kaffe och tid att blogga lite.

Eftermiddagen bestod av sista avsnittet av Jordskott och en överraskande tur till köpcentrat Mariebreg för en kaffe med väninnan. Jag lekte Trinny och Susannah och letade tokiga icke-hon plagg för utprovning. Vi hittade faktiskt en riktigt fin outfit, långklänning i grönt och en kimono med fransar till.

TrinnyochSusannah_444

Överraskande minst sagt. Och väldigt kul. Med på shoppingturen var lilla gullungen, snart ett år gammal och hon skötte sig utmärkt. Kommer säkert bli proffs-shoppare när hon blir stor. ❤

Skrivande och böcker då, undrar du kanske? Jodå. Lite. Jag har precis mailat till Jennifer angående några bilder. Hur många gånger mailar man egentligen fram och tillbaka med förlaget och illustratören? När det känns som om nu, nu, nu, då kommer man på någonting nytt. Nu vill jag att vi blir klara så att jag kan planera min framtid. Så det så. Men lust till skrivande av nya alster, eller att skriva lite till på min vuxenroman för den delen, har inte infunnit sig idag heller. Det är som om hjärnan sållar bort det för närvarande. Då får det vara så. Jag kommer igen.

hjärtlogga

Den här fina hjärtloggan kommer att återfinnas inuti boken Glashjärtat – vänner eller fiender, inom en snar framtid. 🙂

Kram


2 reaktioner på ”Kaffe, kläder, regn = mysigt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s