Det är Britt-Maries fel. Tack Fredrik Backman!

Jag har tillbringat några väl investerade timmar i att läsa Fredrik Backmans Britt-Marie var här. Jag har gråtit floder och skrattat mig nästan lika blöt. Jag anser att den boken är briljant! Han torde vara upprepningarnas mästare, men har förfinat den konsten till ren njutning. JAG ÄLSKAR BOKEN! Så nu vet ni vad jag tycker. Jag vet inte om jag kommer kunna kasta mig över någon ny de närmaste dagarna. Jag behöver smälta boken om Britt-Marie. Den har lämnat efter sig svullna ögonlock och en märklig tomhet. Det är hennes fel att jag tappat bort att skriva på bloggen tror jag.

Nåja, lite annat har hänt också. Jag planerar min releasefest för Glashjärtat – vänner eller fiender också. Den kommer att gå av stapeln tisdagen den 1 september på Kumlas eminenta bibliotek kl. 18.30. Skulle det vara så att just DU vill komma så är du varmt välkommen att dyka in.
Det praktiska återstår. Jag inväntar svar från förlaget angående posters och behöver också ge mig iväg och leta sponsorer. Jag har fått för mig att göra en powerpoint och hålla ett kort föredrag. Varför, när jag inte måste? Det är en anspänning som heter duga ju. Men vissa idéer får fäste och vägrar släppa taget. Jag måste hoppa, som Britt-Marie …

En annan rolig sak är att Pelle Elmgren ska framföra våra låtar på festen. De låtar jag skrivit texten till. En alldeles ny är under produktion. Det är verkligen roligt!

Jag har också mitt nya barnboksmanus på lektörsläsning och väntar med spänning på utlåtandet. Jag har också samarbete med illustratör och hoppas att det också ska hitta sin form. Det är så spännande att vara i den här fasen. Allt är fortfarande möjligt!

Jag önskar er en härlig tisdag! ❤


2 reaktioner på ”Det är Britt-Maries fel. Tack Fredrik Backman!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s