Det närmar sig faktiskt med stormsteg

Vadå, undrar du kanske? Jo, utgivningen av min tredje barnbok. Det är så spännande!

Jag hoppas att förlaget satsar på att få det klart till april. Annas illustrationer ska vara klara under andra delen av mars och jag ska fila på baksidestexten. Samt komma fram till layout med bilderna så att det blir bäst, framsidan, och … Vojne, vojne! Inte lätt. Så jag hoppas att första boken om Saga och Simon ser ljuset i april.

Det är så himla skoj och spännande att få se denna bok växa fram tillsammans med Anna. Hennes bilder lyfter hela berättelsen, precis så som det ska vara när man hittar rätt. Snart, snart, kan jag avslöja första färdiga illustrationen. Jag längtar!

Bokens tänkta uppföljare har nu varit hos två duktiga testläsare. I går fick jag  några smockor som visste var de tog, underbart! Några scener som måste skrivas om, så det inte blir tokigt och fördomsfullt på fel sätt. Precis så som jag vill att det ska gå till. Pang, bara!

Så kanske, kanske, kan det vara så att ytterligare en bok får nå ut till läsarna snart. Jag drömmer (det får man) att den kommer ut i höst. Jag vet att jag har skrivit det förut. Det lär inte vara sista gången jag nämner det heller. Dreams come true!

sunny-summer-catcher-feathers

Med detta fredagsglada inlägg vill jag önska er alla en skön helg, med återhämtning och annat som sätter guldkant på februarilivet. Det är snart mars, hörni, första vårmånaden. Håll ut! 😉


4 reaktioner på ”Det närmar sig faktiskt med stormsteg

  1. Åh, två önskningar i ett inlägg – både vår och höst 🙂 Håller tummarna för att den blir klar och håller tidsplanen att vara på marknaden i höst. Låter så himla spännande att få en liten förglimt så nu hoppas jag på det snart snart snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s