Sköna maj, välkommen!

Vet ni, jag fullkomligt älskar sol och värme! Jag är nog född på fel plats. När solen tittar fram dras jag mot den som en fluga till en sockerbit, ni vet. Förresten, jag har aldrig sett en fluga på en sockerbit … Kan ha med att göra att vi inte använder sockerbitar i så stor utsträckning längre.

Nåja, sol till trots, vissa saker måste ske inomhus. Nej, jag skojade bara! 😀 Det mesta kan förläggas utomhus. Från och med nu äter vi i princip alla våra måltider utomhus när vädret tillåter. Och nej, vi har inte en inglasad altan med infravärme. Längtan efter sommaren är stark. Går det att vara ute, är jag ute. Igår grillade vi hamburgare. En son satt med dunjacka på. Den andra i t-shirt. Jag i shorts och linne. Herregud, solen sken ju!

balance-865098_1280

Imorgon bitti far 50 % av familjen iväg. Äldste sonen på konfirmationsläger till Tyskland och jag på min årliga SPA-resa med tjejgänget. Det ska bli underbart förstås. Vi börjar i princip skratta så fort vi satt oss i bilen. Det är som att trycka på en knapp! Sedan brukar vi behandla äkta makar, frånvaron av desamma, barn, jobb och allt annat viktigt mellan himmel och jord. Och så fikar vi och kissar. Resan till Falkenberg strandbad tar en stund, så det kommer att behövas.

Sköna maj, välkommen! ❤


4 reaktioner på ”Sköna maj, välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s